Bonusta jokaisesta matkasta!

AMI Hotel

Petrovacin alueella, noin 25 minuutin matkan päässä Budvasta löydät ihanan lomaparatiisin ja upeita elämyksiä tarjoavan AMI Hotellin. Ylellisen majoituksen lisäksi hotelli tarjoaa upeat Wellness- ja Spa-osastot.
Kylpylähotelli

Ami Hotel sijaitsee Petrovacissa, noin 18 kilemetrin päässä Budvan keskustasta, ja alueelta on hyvät yhteydet mm. lentokentille ja rannikkoa pitkin tutustumaan lähiseutuihin. Hotelli on ihanteellinen paikka ainutlaatuisiin rentoutumishetkiin ja sen tarjoamat kauniit näkymät Adrianmerelle ja vuorille ovat yksi sen suurimmista valteista. Ami Hotel tarjoaa myös yksityisen rannan sekä lisämaksullisia retkiä, joihin kannattaa tutustua ja varata ennakkoon.

Hotellissa on 113 hiljattain remontoitua modernia vierashuonetta ja sviittiä, joissa on upeat ja laadukkaat italialaiset huonekalut. Nykyaikaisesti sisustetuissa huoneissa on korkea varustelutaso ja huippuluokan mukavuudet ja Standard-huoneita lukuunottamatta myös omat kalustetut parvekkeet, joissa voit rentoutua ja nauttia maisemista.

Ami Hotellissa on kaksi ravintolaa ja baari, jotka vievät sinut kulinaariselle makumatkalle italian ja välimeren makuihin. Buffet ravintola Piatto, Fabios A la carte -ravintolat sekä Elixir-baarista voit hemmotella itseäsi suussa sulavan ruuan lisäksi myös paikallisilla ja kansainvälisillä viineillä. Laadukas aamiainen sisältyy majoitukseen.

Hotellin asiakkaana käytössäsi on myös sen Spa ja Wellness-osasto sekä Annina Spa, jotka tarjoavat taattua rentoutumista, niin mielelle kuin keholle. Sisä- ja ulkouima-altaiden lisäksi Spa tarjoaa suomalaisen -, aroni- sekä turkkilaisen saunan, elämyssuihkuja, suolahuoneen, kuntosalin ja kauneussalongin. Valikoiman ja hoitohinnaston löydät täältä.

Tripadvisor-logo
Tripadvisor
135 arvostelua
Hotellin mukavuudet
  • Spa-osasto ja -hoitoja

  • Yksityinen ranta

Miksi valita AMI Hotel?
Spa-osasto ja -hoitoja
Ylellistä majoitusta
Upeita ravintolaelämyksiä
Monipuoliset ja laadukkaat palvelut
Upeat maisemat ja parvekkeet huoneissa
Ensiluokkaiset arvostelut
Yksityinen ranta

Tutustu hotelliin

Huoneet

Sijainti ja yhteystiedot

AMI Hotel

Hotel AMI Petrovac Budva, Nika Andjusa 16, 85300 Petrovac 85310 Budva, Montenegro
Puh: +382 33 472 201
S-posti: reservations@amihotel.me
Vastaanotto
24h
Sisään­kirjautuminen
14:00
Ulos­kirjautuminen
11:30

Petrovacin keskustassa
Petrovacin keskustassa
Petrovac beach -ranta
Petrovac beach -ranta
500 m
Budva
Budva
18.1 km
Podgorican lentoasema
Podgorican lentoasema
50.2 km

Tutustu hotelliin videolta