Kreikkalaisen keittiön peruspilarit
Herkullisen kreikkalainen keittiön ainekset koostuvat paikallisesti viljellystä oliiviöljystä, maistuvista oliiveista ja suussa sulavasta fetajuustosta unohtamatta raikkaita tomaatteja, kirpeää sipulia sekä erilaisia mereneläviä ja lihatuotteita. Raaka-aineet ovat tuoreita ja ruoka-annokset maustettu miedon pehmeästi kreikkalaisilla luonnonyrteillä. Makumatkalla Kreikkaan voi herkutella huoletta, sillä maan perinteinen keittiö tunnetaan terveellisyydestään ja laadukasta ruokaa löytyy niin manner-Kreikasta kuin saaristostakin. Makuelämysten lisäksi pääsee nauttimaan sinivalkoruudullisin pöytäliinoin sisustettujen rantatavernojen terasseilta avautuvista merinäköaloista Sirtakin sävelten soidessa taustalla.