Bonusta jokaisesta matkasta!

Pohjois-Italian helmet

Italia sopii kulttuurin, historian, hyvän ruuan ja juoman ystävälle. Toscanan ihmeellinen aurinko hemmottelee aisteja, kun Pisassa jännitetään kaatuuko torni sittenkin. Firenze häkellyttää arkkitehtuurilla ja taiteella, Gardajärvi aaltoilee pikkukylien rantaan ja Venetsian gondolit kutsuvat kanaaleille.

Veronalaisella piazzalla on keskipäivän aikaan kuhinaa. Nupukivisellä aukiolla korot
kopisevat, skoottereiden ja autojen äänet kaikuvat pieniltä kujilta, ravintoloiden terasseilta kuuluu puheensorinaa ja aurinko hehkuu vasten amfiteatterin kivipintaa. Jostakin hiipii hienoinen ruuan tuoksu, ohi kiirehtii mies tummassa puvussa jäätelötuutti kädessään. Illalla auringonlaskun aikaan Gardajärvellä käy vain pieni tuulenvire. Tällä matkalla pääset kokemaan monta kaupunkia, joilla on pitkä historia ja tarinoita kerrottavanaan.
Pisan pieni kaupunki on täynnä historiaa ja arkkitehtuuria. Tunnetuimpana nähtävyytenä on marmorinvalkea Ihmeiden aukio, jonka kaltevaa kellotornia tullaan katsomaan maailman jokaisesta kolkasta. Pisasta matka jatkuu ihmeelliseen Firenzeen. Taiteen pääkaupungiksikin kutsuttu Firenze kätkee aarrekammioihinsa jopa puolet Italian taideteoksista.
Firenzestä matka jatkuu kohti Veronaa ja kauniina välkehtivää Gardajärveä. Piazzat, Neptunuksen suihkulähde ja San Petronion Basilica ihastuttavat. Viini maistuu vieläkin paremmalta, kun tutustutaan sen valmistukseen paikallisella viinitilalla.
Matkan huipentuma on Venetsia. Kapeat kadut, kauniit rakennukset ja kanaaleja pitkin risteilevät gondolit luovat Venetsiaan tunnelman, jollaista ei löydy mistään muualta maailmasta. Värikäs Venetsia on yksi maailman suosituimmista matkailukohteista. Kävele Markuksen aukiolla tai ihaile Rialton siltaa iltavalaistuksessa.

Miksi lähteä katsomaan Pohjois-Italian helmiä?
Toscanan aurinko
Upea arkkitehtuuri
Gardajärven rantakylät
Viininviljelyalueet
Italialaiset piazzat
Ainutlaatuinen Venetsia
Taiteellinen Firenze
Italialainen ruoka!

Matkat

Pohjois-Italian Helmet

Helsinki-Pisa-Montecatini
Firenze
Gardajärvi-Bologna
Verona-Sirmione
Padova-Venetsia, mahdollisuus osallistua illalliseen Venetsiassa
Venetsia-Helsinki
Tulossa myyntiin 2025


Oppamme vinkit matkalle!